in Nieuwsbrieven

Onderweg naar een nieuwe uitdaging

10-05-2017

Er is een hoop gebeurt het afgelopen jaar. Zonder al te weemoedig te worden kunnen we met trots zeggen dat er afgelopen jaar een mooie stap is gezet in onze ontwikkeling als organisatie.

Om die ontwikkeling door te trekken zijn wij na uitvoerig onderzoek gekomen tot de volgende conclusie:

Iblux gaat zich vanaf heden focussen op de ontwikkeling van CRM-systemen op het Salesforce platform voor de Maakindustrie.

Voor de totstandkoming van deze conclusie stonden een paar vragen centraal: Wat vinden we leuk, waar zijn we goed in en waar is vraag naar?

De eerste twee vragen waren snel beantwoord. Wij hebben veel gewerkt in en met de maakindustrie en dit is ook iets waar we warm van worden. Vraag Erik om te vertellen over zijn jeugdliefde ‘Klokhuis’ en je ziet een glimlach van oor tot oor verschijnen.

In de maakindustrie is een transitie gaande naar slimmere oplossingen om concurrerend te blijven richting de toekomst. Wellicht dat de term ‘Smart Industry’ je iets zegt. Binnen deze trend van slimmere oplossingen gaan wij faciliteren door voor de maakindustrie mooie, simpel werkende CRM-systemen aan te bieden.

Hou ons in de gaten!