in Nieuwsbrieven

Iblux Insights: 2018

02-01-2018

Verder professionaliseren
Waar wij afgelopen jaar al flink geïnvesteerd hebben in het professionaliseren van standaardprocessen willen we dat dit jaar blijven doen. Om voor onszelf en onze klanten goed werk te kunnen leveren is het belangrijk hierin te blijven vernieuwen.

Samenwerken
Wij roepen dat we vinden dat bedrijven meer moeten gaan samenwerken maar willen dit zelf ook blijven doen. Wij hebben het afgelopen jaar al verdere stappen kunnen zetten in het verbeteren van de dienstverlening door verschillende samenwerkingspartners. Dit blijven we de komende jaren doen!

Mooie opdrachten
Ongeveer 2 jaar geleden hebben wij de wens uitgesproken om meer werk te maken van een klein aantal grote projecten en het investeren in langdurige relaties, in plaats van kleinere projecten verdeeld over een grotere groep. Dit jaar liggen er weer een aantal mooie, grote, uitdagende projecten in het verschiet waar wij onszelf mee in het zweet gaan werken.

Nieuwe werknemers
Met de huidige ontwikkelingen zullen wij ook nieuwe developers moeten gaan aantrekken. Wij kijken ernaar uit om zo stap voor stap ons team uit te blijven bouwen.

Wat gaan jullie dit jaar nastreven? Wij wensen iedereen een goed 2018 toe!