in Nieuwsbrieven

Iblux 10 jaar!

06-03-2018

2008: Oprichting en inschrijving in het register van de Kamer van Koophandel als ‘Erik Vuuregge’. Focus op het web in de breedste zin van het woord. Eerste grote opdrachten verricht voor Lion Cars en Mikomax.

2009: Eerste kantoor geopend in Gameren. Applicatieontwikkeling bij Interveste en eerste opdracht geland bij een bedrijf dat nog steeds een goede klant van ons is: Steenfabriek de Rijswaard.

2010: Verhuisd van Gameren naar een kantoor in Zaltbommel. Naam van het bedrijf veranderd naar ‘Iblux’

2012: Begonnen met het aannemen van de allereerste stagiaires, waaronder eentje die hier nog steeds werkt: Erik Klop.

2014: Verschillende opdrachten uitgevoerd in het kader van netwerkbeheer en websites. In dit jaar begon de behoefte te ontstaan naar een professionelere dienstverlening met meer uitdagende opdrachten.

2016: Keuze gemaakt om ons alleen nog maar te gaan focussen op organisaties uit de Industrie & Maakindustrie. Focus ook verlegd van de ontwikkeling van websites naar alleen nog maar de ontwikkeling van grotere applicaties, onder andere CRM en ERP.

2017: Verhuisd naar een nieuw, professioneler kantoor dicht bij het centrum van Zaltbommel in de Boschstraat. Begonnen met uitvoerig bloggen, bijwonen van evenementen en proactief benaderen van de industriële sector.

2018:…

Wij zijn ontzettend blij en trots met de stappen die wij de afgelopen jaren hebben mogen maken, mede dankzij alle familie, relaties, kennissen, klanten. Graag nemen we van de gelegenheid gebruik om iedereen hiervoor te bedanken en uiteraard: Op naar de volgende 10!!