Diensten

Organisaties zijn gespecialiseerd in hun business. Focus is hierin belangrijk, want focus zorgt voor optimale resultaten.

Onze focus is het in staat stellen van organisaties sneller en beter te kunnen werken door hen te digitaliseren.

In een samenwerkingsverband willen wij de katalysator zijn die bedrijven in staat stelt door slimme oplossingen beter en sneller te werken. Onze kracht zit hem in het doorgronden van de problemen in jouw business en deze te vertalen naar oplossingen. Zie ons als de externe adviseur die constant meedenkt over: “Hoe kunnen we ons werk nog beter doen?”

1. Onderzoek & Strategie

In een Consultancy traject wordt achterhaald wat de uitdaging en ambities van de organisatie zijn. Dit wordt gedaan om kaders vast te stellen van de digitale uitdaging.

Vervolgens beginnen we met een uitgebreid onderzoek om de juiste strategie te bepalen. We willen namelijk later kunnen borgen dat je de beste digitale oplossing krijgt en de verandering effect heeft op langer termijn.

Samen met onze consultants stellen we beleid op hoe we de transformatie besturen.

2. Digitale transformatie

Wij begeleiden organsitatie tijdens hun Digitale Transformatie. Dit begint met creëren van bewustwording en geven van relavante voorbeelden & oplossingen aan de betrokken stakeholders. Daarnaast trainen/coachen we de mensen binnen de organisatie waar nodig.

We stellen een agile projectteam samen vanuit meerdere disciplines om de digitale transformatie te maken. Daarbij zorgen we dat ieder projectlid maximaal bijdraagt door open communicatie te faciliteren. Met onze gecertificeerde Scrum Masters borgen we het proces en blijft de organisatie in control van de transformatie.

3. Development

Aan de hand van de strategie wordt een implementatietraject ontwikkeld. De ontwikkeling van software wordt altijd gedaan aan de hand van Scrum/Agile methodiek. Hiermee zijn wij in staat het systeem gedurende de implementatie te vormen naar de wensen van de klant.

Onze gecertificeerde developes zijn in staat om oplossingen te ontwikkelen afgestemd op huidige processen binnen het bedrijf of juist op de wensen voor een nieuwe, slimmere procesafhandeling. Met behulp van Continuous Integration & Continuous Delivery zijn nieuwe functies automatisch getest & sneller beschikbaar voor eindgebruikers. Lees verder...

4. Borging transformatie

Na de implementatie volgt een opleidingstraject waarin gebruikers worden begeleid in werken met het nieuwe systeem. Met duidelijke management rapportage & analyses borgen we de adoptie en het beoogde resultaat.

Als sparringspartner blijven wij constant meedenken over wat er beter kan en hoe dit gerealiseerd kan worden. Zo kunnen wij blijven ondersteunen en meedenken over het verhogen van de waarde en de functionaliteit van de oplossing binnen de organisatie.

Geïnteresseerd?

We denken graag met je mee.