Applicatieontwikkeling

Applicatieontwikkeling. Een breed begrip dat niet direct een duidelijk kader geeft over onze dienstverlening voor potentiële klanten. Dat klopt. Waar onze keuze voor bedrijven uit de industrie heel duidelijk is gemaakt en ook direct duidelijk maakt voor wie we wel maar vooral ook voor wie we niet werken, is dat bij onze dienstverlening een ander verhaal.

De reden hiervoor ligt hem in onze ambitie: Op strategische lijnen meedenken over hoe technologie de processen van industriebedrijven beter en slimmer kan maken. Om deze ambitie te kunnen verwezenlijken volstaat het niet om een aantal standaardproducten te hebben. Juist het in staat zijn om ongeacht de vraag, hoe makkelijk of moeilijk deze ook is, een oplossing op maat te bedenken, is onze kracht. Het is dus veel makkelijker iets te roepen over hoe we iets doen en waarom we dat doen, dan wat de feitelijke oplossing is. Die is elke keer weer anders omdat alle bedrijven waarmee wij werken ook verschillend zijn.

Gaan we proberen de oplossingen die wij maken te categoriseren, dan komen we uit bij oplossingen in de volgende twee categorieën. Bij beide categorieën staat concreet benoemd wat het kan opleveren. Uiteraard afhankelijk van de behoeftes van het bedrijf:

ERP

  • Vastleggen van productieprocessen in geautomatiseerde systemen

  • Geautomatiseerd vastleggen van voorraadbeheer

  • Kunnen voldoen aan ISO-normeringen door automatisering

  • Versimpelen van projectcalculaties

CRM (Salesforce of Maatwerk)

  • Verbeteren en professionaliseren van de verkooporganisatie

  • Inzichtelijk krijgen van trends en succesfactoren in de eigen verkoop

  • Gericht kunnen sturen op prestaties en competenties van medewerkers

  • Verkopers helpen beter te verkopen door standaardtaken te automatiseren

Waar het op neer komt: We hebben een brede basiskennis van softwareontwikkeling, waardoor we in staat zijn op een flexibele manier met onze klanten mee te denken. We kiezen ervoor geen vaste producten aan te bieden, omdat onze overtuiging is dat juist het op maat bouwen van simpele applicaties zorgt voor de beste adoptie door medewerkers binnen organisaties. En adoptie is de enige factor die ervoor gaat zorgen dat een systeem waarde toevoegt.

Geïnteresseerd?

We denken graag met je mee.